ما در آژانس خلاقیت کاوش رایان هر آنچه برای ارتباط موثر با کاربران دیجیتال لازم است را در اختیار شما قرار خواهیم داد. ما کمک میکنیم تا شما با صرف کمترین وقت وهزینه به مشتریهای واقعی خود در دنیای اینترنت دست پیدا کنید.
موسسات آموزشی مانند هر کسب و کار دیگری باید برند خود را به بازار عرضه کنند و برای این کار نیاز است که نه تنها برای دانش آموزان بلکه برای والدین آن ها نیز بازاریابی کنید.
طبیعی است که هرگاه واژه رقابت در یک صنعت پررنگ تر شود، موضوع مارکتینگ نیز در آنجا از اهمیت بیشتری برخوردار خواهد شد. صنعت آموزش موسیقی کشور نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با افزایش پتانسیل آموزش در سال های اخیر، رقابت نیز میان آموزشگاه داران این صنعت بیشتر شده است. رقابت ایجاد شده بر سر حفظ سهم بازار خود و کسب سهم بیشتر از بازار رقیب، کشور را نیز به ارتقا کیفیت آموزش های ارائه شده امیدوار کرده است.
اساتید، آموزشگاه ها، استودیوها و سایر ارائه دهندگان خدمات آموزشی به صورت مستمر در تلاش هستند تا به نحوی با معرفی برند خود به مخاطبان بالقوه، هنرجویان بیشتری را برای دوره های آموزشی خود جذب کنند و با افزایش نرخ ثبت نام به جایگاهی بالاتر از رقبا در این صنعت دست یابند. ورود تکنولوژی های مختلف آموزشی و سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی، به حوزه آموزش و پرورش نیز بازار آموزشی کشور را به شدت تحت تاثیر قرار داده است. تمام موسسات آموزشی اعم از آموزشگاه های حضوری و غیر حضوری، مدارس غیر انتفاعی و آموزشگاه های آنلاین هریک به نحوی برای جذب دانشجویان بیشتر با یکدیگر رقابت می کنند و سختی کار در آنجا است که گاهی نیاز دارند اعتبار و صلاحیت خود را نه تنها به دانش آموزان بلکه به والدین آن ها نیز نمایش دهند.
علی رغم اینکه برای اجرای یک برنامه بازاریابی موفق روش های متنوعی وجود دارد، در این مقاله 7 تکنیک نوین بازاریابی را برای بازاریابی آموزشی معرفی خواهیم کرد.
1. از ویدئو مارکتینگ استفاده کنید
با توجه به قدرت حافظه تصویری، به یادآوری یک تصویر،یا ویدئو از برند آموزشگاه شما، بسیار راحت تر از یک محتوای متنی است. به همین دلیل است که می توان گفت ارزش یک تصویر یا ویدئو معادل ارزش هزاران کلمه در بازاریابی محتوایی است. مخاطبان شما به تماشای فیلم های چند دقیقه ای بیشتر از خواندن پست های وبلاگ علاقه مند هستند. احتمال اینکه آن ها یک ویدئو را تا آخر آن تماشا کنند بیشتر از آن است که خواندن یک مقاله وبلاگ را به پایان برسانند. در واقع، انسان ها موجوداتی بصری هستند و برای آن ها، محتوای تصویری و گرافیکی بسیار جذاب تر است.
از این رو استفاد ازابزارهای دیجیتال مارکتینگ از جمله ویدئو مارکتینگ ابزاری موثر برای معرفی شخصیت آموزشگاه یا مدرسه شما است. بازاریابی از طریق یک ویدئوی معرفی شما یا پیشنهاد ویژه شما برای مخاطبان، امکان وایرال شدن پیام های تبلیغاتی شما را نیز افزایش خواهد داد. در این روش به دلیل ارتباط خوبی که بیننده با شما برقرار می کند و تجربه مثبتی که از شما به ذهن خود می سپارد، در مواقع مورد نیاز به راحتی شما را به یاد خواهد آورد. این ارتباط شخصی تر به آن ها انگیزه می دهد که شما را به سایر افرادی که نیازمند خدمات آموزشی هستند نیز معرفی کنند. انجام این کارها با محتوای متنی کار بسیار دشوارتری است.استفاده از محتوای ویدئویی بیشتر مورد استقبال جوانان قرار می گیرد و آن ها همان اکثریت جامعه هدف آموزشگاه ها هستند. تماشای ویدئو روی تلفن همراه برای آن ها بسیار راحت و مرسوم است.
خوشبختانه، تولید محتوای ویدئویی کار مشکلی نیست و فقط کافی است سناریو داشته باشید. سوژه های بسیاری وجود دارد که می توانید برای ساختن ویدئوهای خود از آن ها استفاده کنید، از تورهای دانشگاهی گرفته تا رویدادهای بزرگی که در محوطه دانشگاه یا آموزشگاه برگزار می شود.
2. مخاطبان خود را به “تولید محتوا” تشویق کنید
به طور کلی، مشتریان به آن چه که شرکت درباره خودش می گوید اعتماد نمی کنند. یکی از راه حل های این مساله، استفاده از ویدئوهای رضایتمندی مشتریان قبلی یا کنونی است. اگر شما بتوانید دانشپذیران خود را ترغیب کنید تا در قالب یک ویدئو کوتاه شما را به سایرین توصیه کرده و از مزایای همراهی با شما صحبت کنند، احتمال اینکه شما توسط مخاطبان بالقوه دیگر نیز انتخاب شوید، بیشتر می شود. می توانید از آن ها بخواهید ویدئو را برای شما ارسال نموده تا بر روی سایت منتشر کنید و یا از آن ها بخواهید این فیلم را در شبکه های اجتماعی خودشان به اشتراک بگذارند و به سایت شما ارجاع دهند. به این صورت شما را به تمام دوستان خود معرفی می کنند. برای مثال می توانند از عکس هایی که در محوطه آموزشگاه و یا در یکی از رویدادهای ورزشی آموزشگاه گرفته اند برای این منظور استفاده کنند.
3. از پتانسیل رسانه های اجتماعی استفاده کنید
با استفاده از رسانه های اجتماعی می توانید اطلاعات مربوط به رویدادهای آتی آموزشگاه، دوره های در حال ثبت نام، اخبار دانشگاه و پردیس های آن را به راحتی با دیگران به اشتراک بگذارید. از آن ها برای پاسخ دادن به سوالات مشتریان بالقوه نیز استفاده کنید و حتی یک ویدئوی لایو پرسش و پاسخ (Q&A) با کمک دانشجویان موفق قدیمی خود اجرا کنید. ابزار برگزاری ویدئو کنفرانس و نرم افزار ال ام اس، می تواند در این موضوع راهگشای شما باشد. همچنین با استفاده از رسانه های اجتماعی می توانید از رویدادهایی که در دانشگاه یا آموزشگاه، برگزار می شود ویدئوهای لایو بگیرید و با دیگران به اشتراک بگذارید. این اقدامات شما را بیشتر در معرض نمایش به جامعه هدف قرار می دهد.
در هر رسانه به دنبال یافتن اینفلوئنسرهای آن باشید. افرادی که دنبال کننده ی زیادی دارند و احتمالا مخاطبان شما نیز آن ها را دنبال کرده و یا حتی از آن ها الگو برداری می کنند. مخاطبین هدف شما احتمالا در رسانه های اجتماعی مختلف فعالیت دارند و تعدد نمایش شما در این رسانه ها، جایگاه شما را در ذهن آن ها تثبیت خواهد کرد.
4. وبینار رایگان برگزار کنید
با استفاده از سیستم وب کنفرانس و برگزاری وبینارهای رایگان آموزشی می توانید کیفیت آموزش خود را به دانش پذیران نشان دهید. استفاده از نرم افزار برگزاری کلاس آنلاین ، روشی قدرتمند برای جلب اعتماد مخاطبان شما است. در این وبینار احتمالا تعداد زیادی از متقاضیان خدمات آموزشی و مشتریان بالقوه، شرکت خواهند کرد تا کیفیت آموزش شما را با سایر کاندیدهای ثبت نام، مقایسه کنند.
5. یک استراتژی برای بازاریابی تلفن های همراه داشته باشید
تقریبا هر دانش آموز یا دانشجویی تلفن همراه هوشمند دارد. از این رو، بازاریابی موبایلی می تواند به شما کمک کند تا بیشتر در معرض دید آن ها قرار بگیرید. تبلیغات اپلیکیشن، استفاده از پوش نوتیفیکیشن و روش های دیگر تبلیغات تلفن همراه اگر مستمر اجرا شود برند شما را کاملا در ذهن مخاطبان تثبیت می کند. قبل از اجرا، مطمئن شوید که وب سایت شما برای نمایش در تلفن همراه مناسب است. اگر تبلیغات آنلاین انجام می دهید، باید پلتفرم هایی را در نظر بگیرید که دانشپذیران مورد نظر شما از آن ها استفاده می کنند. مانند یوتیوب یا اسنپ چت.
6. از ایمیل مارکتینگ استفاده کنید
هدف شما از ارسال ایمیل به دانشجویان بالقوه، این است که پیام کمپین تبلیغاتی خود را به گوش آن ها رسانده و آن ها را متقاعد کنید تا به آموزشگاه شما آمده یا حداقل در مورد موسسه شما بیشتر تحقیق کنند. البته با ارسال یک ایمیل عمومی برای همه آن ها به این هدف نخواهید رسید. شما باید لیست ایمیل مخاطبان خود را بر اساس نیازهای آموزشی مختلف آن ها دسته بندی کنید و برای هر دسته، ایمیل هایی با محتوای راهکارهای آموزشی مناسب آن ها ارسال کنید. ایمیل های شخصی سازی شده احتمال باز شدن ایمیل شما را افزایش می دهد پس سعی کنید از نام و نام خانوادگی مخاطبان در متن ایمیل استفاده کنید.
7-با بازاریابی پیامکی دقیقاً به قلب هدف بزنید!
شما قصد دارید یک خبرنامه پیامکی داشته باشید تا همیشه با مشتریان وفادار خود در ارتباط باشید. اما وقتی که هنوز کسی عضو خبرنامه شما نیست (یا شاید حتی مشتری چندانی ندارید)، این کار چندان راحت نیست. بنابراین بد نیست که یکبار (فقط یکبار، چون نمیخواهید مزاحم مخاطبان شوید) به هر مخاطب پیامک بفرستید و از او برای اشتراک در خبرنامه خود، دعوت کنید، آن هم با ارائه یک پیشنهاد ارزشمند.
برای مثال، شما میتوانید به مخاطبان خود بگویید که با ارسال عدد 1 میتوانند یک تخفیف 20% دریافت کنند و به علاوه، در خبرنامه شما عضو شوند و پیشنهادهای بعدی شما را هم دریافت کنند.
اما استراتژی طولانیمدت شما باید روی خبرنامه پیامکی تمرکز داشته باشد. یعنی جمعآوری یک لیست از مشتریان وفاداری که محصولات و خدمات شما را دوست دارند و میخواهند در مورد پیشنهادها و رویدادهای مرتبط با شما بدانند. به این ترتیب، مطمئن هستید که با هزینه کمتر، بازدهی بیشتری از تبلیغات خودتان میگیرید و البته، مزاحم کسی هم نمیشوید.