• تهران , جنت آباد جنوبی
  • شماره تماس: 02191018750
  • بخش کاربری

طراحی وب سایت آموزشگاه های موسیقی

طراحی وب سایت و نرم افزار آموزشگاه موسیقی

پکیج ویژه آموزشگاه موسیقی

طراحی وب سایت و نرم افزار آموزشگاه موسیقی

طراحی وب سایت آموزشگاه موسیقی

همه میدانیم امروزه موسیقی جزو زندگی مردم شده است و حداقل یک نفر در ھر خانواده به نواختن یکی از آلات موسیقی روی آورده است. اخیرا سایت ھای زیادی برای آموزش این افراد به صورت آنلاین طراحی شده است.

اکثر آموزشگاه ھای موسیقی برای توسعه فعالیت خود به طراحی سایت آموزشگاه موسیقی روی آورده اند. اشخاصی که قصد یاد گیری نواختن ساز موسیقی خود را دارند با جستجو کردن در اینترنت به راحتی می توانند آموزشگاه ھای شھر خود و استادانی که ساز مورد نظر را تدریس می کنند پیدا کنند.

 

طراحی وب سایت آموزشگاه موسیقی

چرا باید برای آموزشگاه خودم وب سایت داشته باشم ؟

طراحی وب سایت آموزشگاه موسیقی

امروزه مردم برای هرکاری ابتدا در فضای آنلاین جستجو می کنند و اگر شما در این فضا حضور نداشته باشید حجم عظیمی از مخاطبین خود را از دست خواهید داد.

اولین گام برای حضور این فضا ، طراحی سایت برای آموزشگاه یا موسسه هنری خود است.شیوع بیماری مهلک کرونا نیز عامل تعیین کننده می باشد و موجب شده است بسیاری از کسب و کارها تغییر کنند و رفتار و آداب و رسوم مردم نیز دچار تغییر و تحول شده است.

به این صورت که مردم تا جای ممکن از انجام کارها به صورت حضوری اجتناب می کنند و فقط در موارد ضروری این کار را انجام می دهند.

همچنین رفتن به آموزشگاه موسیقی نیز جزو موارد غیر ضروری محسوب می شود و ممکن است بسیاری از مردم ریسک نکرده و در کلاس های موسیقی شرکت نکنند.

در چنین شرایطی طراحی سایت آموزشگاه موسیقی می تواند راهکاری نجات بخش و نسخه ای فوق العاده برای احیا و موفقیت آموزشگاه شما در شرایط فعلی باشند.

امکانات عمومی طراحی وب سایت آموزشگاه موسیقی

امکان معرفی آموزشگاه
معرفی اساتید
ارائه مدارک و رزومه اساتید
ارائه آخرین اخبار آموزشگاه
صفحه‌ای خاص برای هر سبک از موسیقی
ارائه ویدئوهای ضبط‌ شده جلسات
امکان مدیریت هنروزان
امکان عضویت ساده
امکان قرار دادن تمرین های جلسات
مشاهده تمرینات در هر جلسه
امکان ارتباط هنرورزان
پرسش و پاسخ با اساتید
ارائه افتخارات
ارائه مدارک فنی معتبر
تاریخچه آموزشگاه موسیقی
سیستم ثبت نام کاربران
معرفی کنسرتهای برگزار شده
گالری عکس مراسم ها
خبر رسانی پیامکی
معرفی متدهای آموزشی
پرداخت اینترنتی

مزایای داشتن یک وبسایت خوب!

با ساخت سایت آموزشگاه موسیقی می توان کاربران را به طور کامل از حضور فیزیکی بی نیاز کرد. شما می توانید در وب سایت خود

  1. آموزش ها و کلاس هایی که برگزار می کنید را نمایش دهید ؛
  2. رزومه ای از اساتید خود و سوابق آموزشگاه به مخاطب ارائه کنید ؛
  3. ثبت نام و پرداخت شهریه کلاس ها را به صورت آنلاین انجام دهید
  4. و از همه مهم تر کلاس را به صورت آنلاین برگذار کرده و با هنرجویان خود در ارتباط باشید.
  5.  همچنین تکالیف و منابع آموزشی لازم را نیز در اختیار آنها قرار دهید.

حضور در دنیای آنلاین و پیاده سازی وب سایت آموزشگاه موسیقی قطعا بهترین گزینه برای رسیدن به موفقیت در زمینه آموزش موسیقی می باشد و شما به معنای واقعی با راه اندازی شعبه آنلاین خود می توانید بدون هیچ گونه محدودیتی در سراسر دنیا در دسترس میلیونها مخاطب باشید و محدوده بازار خود را از سطح محله به سطح جهانی ارتقا دهید.

برای درک بهتر این موضوع میتوانید بخوانید: اهمیت وب سایت برای کسب و کار ها

طراحی وب سایت آموزشگاه موسیقی

نرم افزار آموزشگاه موسیقی

نرم افزار فرمات نرم‌افزاری است كه برای سهولت در اداره آموزشگاه‌های موسیقی، طراحی و تهیه شده است. به كمك این برنامه می‌توانید امور جاری و مالی آموزشگاه از قبیل: ثبت نام مراجعین، ثبت و چاپ قبوض رسید، تعیین برنامه كلاسی، لیست كلاس‌های آموزشگاه، حضور و غیاب، تهیه و چاپ آمار هنرجویان و كلاس‌ها، محاسبه، چاپ و پرداخت حق‌الزحمه اساتید، ثبت امور مالی و هزینه‌ها، مدیریت پرونده‌ها و … را به سادگی و در كمترین زمان ممكن انجام دهید.

نرم افزار “فرمات” حاصل سال‌ها تلاش گروهی و همكاری با آموزشگاه‌ها و عزیزان متخصصی است كه اكنون پس از سپری نمودن مراحل گوناگون آزمایش و بهره‌برداری، مورد تایید و استفاده بسیاری از آموزشگاه‌های موسیقی قرار گرفته است. در طراحی و پیاده‌سازی این نرم افزار سعی شده است بخش‌های مختلف، در عین كارایی و دقت با سادگی و سهولت در رابط كاربری همراه باشد تا كاربران با كمترین دانش در راهبری كامپیوتر نیز بتوانند به راحتی از برنامه استفاده كنند. امید است این تلاش باعث جلب رضایت شما گردد.

بهترین نرم افزار آموزشگاه موسیقی

اولین قدم برای داشتن یه وب سایت برای آموزشگاه موسیقی چیه؟

به ما اعتماد کنید!!

شما می توانید از سالها تجربه ما در زمینه همکاری با آموزشگاه های بزرگ موسیقی کشور کمک بگیرید.

چگونه باید به شما اعتماد کنیم؟!

آژانس دیجیتال مارکتینگ کاوش رایان در سال ۱۳۸۴ توسط جمعی از متخصصن و علاقمندان حوزه فضای مجازی و تبلیغات اینترنتی در تهران شروع به فعالیت نمود . در ابتدا تمرکز شرکت بر طراحی وب سایتهای اینترنتی و خدمات اینترنت قرار گرفت اما با توسعه فناوریهای روز دنیا فعالیتهای مجموعه توسعه یافت و هم اکنون با ایجاد دپارتمانهای مختلف خدمات دیجیتال مارکتینگ را در سراسر ایران و کشورهای دیگر ارائه مینماید .

بخاطر داشته باشید که اگر سایت شما به صورت کامل و درست طراحی شود. دیگر نیاز به ویرایش و تغییر در آن نیست و با خیال راحت می توانید آن را در اختیار هنرجویان قرار دھید

به طراحی سایت آموزشگاه موسیقی خود اهمیت زیادی دھید زیرا این وب سایت شما است که ھنرجو را به سمت آموزشگاه موسیقی شما جذب خواھد کرد.

طراحی وب سایت آموزشگاه موسیقی

چگونه و از کجا شروع کنم ؟

تماس با شماره تلفن

۴۴۶۱۴۹۳۷

تکمیل فرم

مشاوره رایگان

ارسال جزئیات rfp

تکمیل فرم

مراجعه حضوری

نکات بسیار مهم در طراحی سایت آموزشگاه موسیقی

طراحی وب سایت آموزشگاه موسیقی
  • کاربران روزانه خدمات مورد نظر خود را در گوگل جستجو میکنند پس در نتیجه یکی از مهم ترین موضوعات برای یک وب سایت آموزشگاه موسیقی زیرساخت سئویی استاندارد است تا بتواند با فعالیت های اصولی به صفحه اول گوگل برسد.کاوش رایان در طراحی سایت برای آموزشگاه های موسیقی به طور ویژه به زیرساخت های سئو می پردازد.
  • طراحی گرافیکی جذاب و رابط کاربری استاندارد لازمه جذب اولیه به سایت شما است تا بتوانید کاربران وارد شده به سایت خود را به مشتری تبدیل کنید. بنابراین طراحی سایت آموزشگاه موسیقی باید گرافیکی جذاب و کاربرپسند داشته باشد و نسخه موبایل سایت نیز نمایش صحیحی داشته باشد. تا به این ترتیب بتوانید نرخ تبدیل بازدیکننده به مشتری را برای سایت خود افزایش دهید.
  • همچنین یک وب سایت آموزشگاه موسیقی لازم است سیستمی برای پرسش و پاسخ داشته باشد. سیستم پرسش و پاسخ موجب میشود که کاربر با سایت شما تعامل انجام دهد و این تعامل هم به سئو کمک می کند و هم فرصتی برای شما بوجود می آورد که آن کاربر را به مشتری تبدیل کنید.
  • یکی دیگر از بخش های مهم در یک وب سایت آموزشگاه موسیقی وجود بخش رزومه ها و نظرات سایر هنرجویان می باشد. تصاویر و ویدئوهایی از هنرجویان و اساتید باعث می شود بازدیدکننده ها به شما بهتر اعتماد کنند و بتوانید راحت تر آنها را به مشتری تبدیل کنید.
طراحی وب سایت آموزشگاه موسیقی
https://kavoshrayan.com/wp-content/uploads/2021/08/video-linea-musica-clases-guitarra_112255-860.jpg

این داستان دیجیتال مارکتینگ چیه و چه کمکی میکنه ؟

به صورت کلی، هر کاری که شما در آن از ابزارهای دیجیتال (مثل ایمیل، سایت، پیامک و...) برای تبلیغات، فروش، نظرسنجی یا معرفی محصولات یا خدماتتان استفاده کنید، نوعی بازاریابی دیجیتال است.  دیجیتال مارکتینگ مرزبندی مشخصی ندارد که لیستی از ابزارها و وظایف را برای آن تعریف کنیم اما براساس تجربه و کارهای متداول می‌دانیم بیشتر چه کارهایی زیر عنوان دیجیتال مارکتینگ قرار می‌گیرند. دنیای دیجیتال مارکتینگ واقعاً گسترده است. از اصول اولیه بازاریابی دیجیتال که پایه فروش اینترنتی است شروع می‌شود تا لحظه‌ای که فروش میلیونی خود را رصد می‌کنید.

  • وبسایت مارکتینگ

    وبسایت اصلی‌ترین پایگاه مشتریان شماست! به احتمال خیلی زیاد اولین برخورد مشتریان با کسب‌وکار شما در وبسایت اتفاق می‌افتد. دیگر نمی‌توانید مثل کسب‌وکارهای سنتی با استخدام یک فروشنده چرب زبان مشتریان را جذب کنید! پس باید کاری کنید که مشتری جذب خودِ وبسایت شود. شاید بگویید نیازی به سایت ندارم، با یک پیچ اینستاگرامی زیبا هم ‌می‌توانم محصولاتم را بفروشم. در جواب باید بگویم، بله! حتماً باید این کار انجام دهید! اما اگر فردا این پیچ به هر دلیلی از دسترس خارج شد، مشتریان دیگر چگونه می‌توانند شما را پیدا کنند؟ در ادامه باید بگوییم که لطفاً همه تخم‌ مرغ‌های خود را در یک سبد نچینید! شما نیاز به یک پایگاه مرکزی برای مشتریان خود دارید، به همین دلیل یک استراتژی دیجیتال مارکتینگ موفق با ساخت یک وبسایت جذاب و کاربردی آغاز می‌شود!

  • بازاریابی محتوا

    بازاریابی محتوا یعنی جذب مخاطب از طریق تولید محتوای باکیفیت و سئو شده، و هدایت او به سمت خرید از سایت. محتوا انواع مختلفی دارد؛ مثلِ محتوای متنی، محتوای ویدئویی، محتوای تصویری. ولی برای شروع یک کسب‌وکار، محتوای متنی به دلیل پراستفاده بودن و توجه گوگل به آن اهمیت بیشتری دارد، پس ابتدا تمرکزتان را روی این بخش بگذارید.

  • سئو (SEO)

    فرض را بر این می‌گذاریم که سایت‌تان را ساخته‌اید و محتوای آن را هم بارگذاری کرده‌اید؛ حالا کاربران چگونه باید سایت شما را پیدا کنند و محتوای آن را بخوانند؟ اینجا سئو (SEO) وارد عمل می‌شود. سئو به معنی بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو است. وقتی سایت و محتوای آن برای موتورهای جستجو بهینه شده باشد، در جایگاه‌های نخست نتایج جستجوی کاربران (در صفحۀ SERP) قرار می‌گیرید؛ و بدیهی است که هر چقدر جایگاه شما در این فهرست بالاتر باشد، مخاطبان بیشتری جذب سایت‌تان خواهند شد. جذب مخاطب بیشتر، مساوی است با فروش بیشتر و سود بیشتر. بخش بزرگی از کسانی که وارد وبسایت شما می‌شوند از طرف گوگل می‌آیند. اگر بخواهم یک عدد تقریبی بگویم، بیش از 50 درصد ورودی اکثر وبسایت‌ها از گوگل است.

  • بازاریابی شبکه‌های اجتماعی

    لطفا به این سوال جواب بدهید: چند نفر می‌شناسید که از هیچکدام از شبکه‌های اجتماعی استفاده نکنند؟ در مورد خودم بیش از 90 درصد افرادی که میشناسم لااقل از یک شبکۀ اجتماعی مثل اینستاگرام یا تلگرام استفاده می‌کنند. شما باید جایی حضور داشته باشید که مردم در آن جا هستند. پیج‌ شما در شبکه‌های اجتماعی مثل مغازه‌ای است که برای اجارۀ آن هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید اما می‌توانید به تعدادی زیادی از مشتریان دسترسی داشته باشید. به طور کلی فعالیت در شبکه‌های اجتماعی (از جمله اینستاگرام، لینکدین، توئیتر و فیسبوک) دایره مخاطبان شما را بزرگتر می‌کند و تاثیرات بلندمدتی در برندسازی و تبلیغات دارد.برای مثال بسیاری از برندهای کوچک و بزرگ با همکاری اینفلوئنسرهای اینستاگرام (افراد تاثیرگذار اینستاگرام) محصولاتشان را در ذهن مردم جا می‌اندازد و آن‌ها به خرید تشویق می‌کنند.

  • تبلیغات در گوگل (Google Ads)

    سئو شدن سایت هرچند که حیاتی است اما فرایندی زمان‌بر است و مدت‌ها طول می‌کشد تا اعتماد گوگل را به‌دست آورید؛ ولی اگر بخواهید یک شبه در صفحه اول نتایج گوگل قرار بگیرید یک راه وجود دارد و آن هم چیزی نیست جز استفاده از تبلیغات گوگل (معروف به گوگل ادز). تبلیغات در گوگل خود به دو دسته تقسیم می‌شود: تبلیغات نمایشی: در این روش تبلیغ شما در سایت‌ها و اپلیکیشن‌های همکار گوگل (مثل یویتوب) نمایش داده می‎شود. تبلیغات در جستجو: گوگل تبلیغ شما را در صفحۀ نتایج خود (SERP) به نمایش می‌گذارد. به طور کلی تبلیغات در گوگل به صورت کلیکی یا PPC انجام می‌شود. یعنی شما تنها در صورتی پول می‌دهید کاربران نسبت به تبلیغ شما کنجکاو شده و روی آن کلیک کرده باشند! به ازای هر کلیک، مبلغی از حسابتان کم می‌شود و تا زمانی که شارژ حسابتان به پایان برسد، تبلیغ شما در نتایج جستجو حضور خواهد داشت. این هزینه‌ به عوامل مختلفی از جمله کیفیت سایت، کیفیت تبلیغ و قیمت پیشنهادی رقبا بستگی دارد.

  • رپورتاژ آگهی (Advertorial)

    رپورتاژ آگهی به شکلی از آگهی گفته می‌شود که در قالب یک مقاله یا گزارش خبری (و با لحنی بی‌طرف) به مخاطبان عرضه می‌شود؛ به صورتی که مخاطب در نگاه اول متوجه جنبۀ تبلیغاتی آن نشده و تصور می‌کند در حال مطالعه یک مطلب عادی است. این بی‌طرف بودنِ لحنِ گزارش باعث جلب اعتماد مخاطبان می‌شود. در این روش تبلیغاتی معمولاً شرکت‌ها به منظور برندسازی یا معرفی کسب‌وکار و محصولات خود، یک گزارش یا یک مطلب آموزشی را تهیه می‌کنند. در مرحله بعد، این گزارش برای انتشار به خبرگزاری‌ها، وب‌سایت‌های معتبر و مرتبط با کسب‌وکار برند ارائه می‌شود. سپس، این سایت‌ها مقاله را با دریافت پول منتشر می‌کنند.

  • ایمیل مارکتینگ (Email Marketing)

    اگر دیجیتال مارکتینگ را به یک پازل تشبیه کنیم، بازاریابی ایمیلی یکی از اصلی‌ترین تکه‌های این پازل است. البته ایمیل مارکتینگ نسبت به سایر روش‌های بازاریابی کمی حساس‌تر است. چرا؟ چون تعداد ایمیل‌های اسپم (یا جَفنگ) که برای کاربران فرستاده می‌شود خیلی زیاد است. به همین خاطر اگر ایمیل شما حاوی مطالب ارزشمند و مهمی برای کاربر نباشد به احتمال زیاد سر از سطل آشغال درخواهد آورد! پس باید روی زمان ارسال، تعداد و محتوای ایمیل خود دقتی دوچنان داشته باشید تا کاربران ایمیل شما را اسپم تلقی نکنند. محتوای ایمیل‌‌ها در هر کسب‌وکاری فرق می‌کند، ولی برای این که عملکرد موفق‌تری داشته باشید ما با توجه به تجربۀ خودمان چند پیشنهاد برای شما داریم: وقتی کاربر جدیدی در خبرنامه شما عضو می‌شود، یک ایمیل خوشامدگویی برای او ارسال کنید و خیلی مختصر برایش توضیح بدهید که از طرف وبسایت شما باید انتظار چه نوع مطالبی را داشته باشد. برای پیشنهادات ویژه، فروش‌های مناسبتی (مانند فروش ویژه عید یا هر مناسب دیگر) با ارسال یک ایمیل به بازدید از سایت‌تان دعوت کنید. اگر محتوایی برای دانلود روی سایتتان دارید، سعی کنید بعد از اینکه کاربران آن را دانلود کردند، یک ایمیل تشکر برای آن‌ها بفرستید و حتی محتواهای مشابهی نیز به او پیشنهاد دهید.

  • بازاریابی پیامکی (SMS Marketing)

    به دلیل استفادۀ غلط برخی کسب‌وکارها از بازاریابی پیامکی (SMS Marketing) این تصور به وجود آمده است که فرستادن پیامک‌های تبلیغاتی کاری بیهوده است و دیگر مردم به اس‌ام‌اس‌های تبلیغاتی توجهی نشان نمی‌دهد. خب این تصور کاملاً اشتباه است. پیامک یک ابزار ارتباطی فوق‌العاده است. ابزاری ساده و پر سرعت که اجازه می‌دهد یک پل ارتباطی قوی میان شما و مشتریان شکل بگیرد. بازاریابی پیامکی یکی از شیوه‌های زودبازده و کم‌هزینه در بازاریابی است و تاثیر بسیار آن در برندینگ و افزایش فروش غیر قابل انکار است؛ منتها به شرط آنکه با اصول آن آشنا باشید و روش صحیح استفاده از آن را بدانید. بازاریابی پیامکی برای آن دسته از کسب و کارهایی که هنوز اول راه هستند و نمی‌خواهند هزینه بالایی را صرف تبلیغات کنند، یک گزینۀ عالی است. هزینه این کارها چقدره ؟

نحوه کار تبلیغات بنری

در این روش در ابتدا شما یک تصویر حرفه ای که معرف خدمات یا محصول شماست را طراحی می کنید و سپس این تصویر را در کانال های تلگرام، پیج های اینستاگرام یا سایت های پر بازدید قرار می دهید. در طراحی بنرهای تبلیغاتی در ابتدا لازم است مشخص کنید که آیا می خواهید این

Read More

فرمت اصلی تبلیغات نیتیو

تبلیغات درون متنی  تبلیغات اسپانسری شبکه‌های اجتماعی  تبلیغات به صورت مطالب پیشنهادی   تبلیغات بنری یا تبلیغات همسان ؟ تفاوت این دو در چیست ؟ باتوجه به تعاریفی که از تبلیغات نیتیو و بنری داشتیم و این نکته که در سراسر دنیا تبلیغات نیتیو نتیجه و کارایی بهتری را از خود نشان داده است خوب

Read More

تبلیغات بنری و روند جایگاه تبلیغات بنری در ایران و جهان

تبلیغات بنری را می‌توان به زبان ساده‌تر این‌گونه تعریف نمود: اجرای تبلیغات در سایت‌های پربازدید که با مشاهده بنر تبلیغاتی علاوه بر افزایش آگاهی از برند با کلیک کردن بر آن باعث افزایش ترافیک وب سایت تان نیز می‌شود. این نوع بنرهای تبلیغاتی می‌توانند به صورت تصویری ثابت و یا متحرک باشند. ویکی پدیا تبلیغات

Read More
Shape Image
Shape Image

کارشناس ما

WhatsApp Image 2021 07 12 at 11.29.52

سعید هنرمند

کارشناس و مشاور کاوش رایان
09126454718 02144614937

درخواست مشاوره

طراحی وب سایت آموزشگاه موسیقی

    09126454718